Πρόληψη : Ο Καλύτερος τρόπος να καταπολεμήσουμε τα χρόνια

Μπορείτε να κρατήσετε το χαμόγελό σας άθικτο για μια ζωή.
Home / Υγιεινή / Πρόληψη : Ο Καλύτερος τρόπος να καταπολεμήσουμε τα χρόνια
Πρόληψη : Ο Καλύτερος τρόπος να καταπολεμήσουμε τα χρόνια

Μπορείτε να κρατήσετε το χαμόγελό σας άθικτο για μια ζωή. Η καλή στοματική υγιεινή συμπεριλαμβανομένου του βουρτσίσματος των δοντιών ,της χρήσης οδοντικού νήματος και της  τακτικής επίσκεψης στον οδοντίατρο θα βοηθήσει στην καλή υγεία δοντιών ,ούλων και οστών. Εδώ υπάρχουν κάποιες συμβουλές για το πώς να κρατήσετε τα δόντια σας υγιή:

1. Εάν δεν είστε σίγουροι για το αν βουρτσίζετε τα δόντια σας σωστά απευθυνθείτε στον οδοντίατρό σας για να σας δείξει πώς πρέπει να το κάνετε. Αν και κάποια απώλεια οδοντικής ουσίας είναι αναπόφευκτη λόγω μηχανικής αποτριβής, ένα λανθασμένο βούρτσισμα επιταχύνει αυτή τη διαδικασία.

2.Με τη συμβουλή του οδοντιάτρου σας αγοράστε μια ηλεκτρική οδοντόβουρτσα. Έρευνες δείχνουν ότι καθαρίζει πιο αποτελεσματικά τα δόντια.

3.Επιλέξτε έναν οδοντίατρο που προσφέρει ένα δραστήριο πρόγραμμα συντήρησης. Αυτό θα πρέπει να περιλαμβάνει τρεις με τέσσερις επαγγελματικούς καθαρισμούς το χρόνο, καλή οικιακή φροντίδα, παρακολούθηση και έλεγχο της πλάκας, επαγρύπνηση για νέες τερηδονικές βλάβες, περιοδοντικό έλεγχο και παραπομπή σε ειδικούς, όπως περιοδοντολόγος όταν αυτό είναι απαραίτητο.