Οδοντιατρικές υπηρεσίεςΟδοντιατρικές υπηρεσίεςΥπηρεσιες

Οδοντιατρικές υπηρεσίες

Υπηρεσίες

Λεύκανση των δοντιών είναι η διαδικασία που μας επιτρέπει να έχουμε ένα πιο λευκό και ταυτοχρόνως υγιές χαμόγελο

Ο καθαρισμός των δοντιών είναι η διαδικασία κατά την οποία αφαιρείται η πέτρα και τα μαλακά υπολείμματα οδοντικής μικροβιακής πλάκας που εναποτίθενται στα δόντια.

Για να επιτευχθεί η καλύτερη προστασία των δοντιών από την τερηδόνα, και άρα η πρόληψη καταστροφής τους, πραγματοποιείται φθορίωση των δοντιών και επικαλύψεις των μασητικών επιφανειών των γομφίων

Η διαφοροποίηση τους έγκειται στο γεγονός ότι οι όψεις πορσελάνης κατασκευάζονται στο εργαστήριο ενώ οι όψεις σύνθετης ρητίνης μπορούν να γίνουν και στο ιατρείο άμεσα.

Η περιοδοντίτιδα είναι μία προχωρημένη λοίμωξη των ούλων που προκαλεί τα ούλα σας να διαχωριστούν από τα δόντια σας, φθείροντας όχι μόνο τα ούλα σας, αλλά και τα οστά που κρατούν τα δόντια σας στη θέση τους.

Είναι η ειδικότητα της οδοντιατρικής, που ασχολείται με προσθετικές αποκαταστάσεις, οι οποίες τοποθετούνται στο στόμα του ασθενούς μόνιμα, και δεν μπορεί ο ίδιος ο ασθενής να τις αποσπάσει από την στοματική του κοιλότητα

Κατά την ενδοδοντική θεραπεία, αφαιρούνται το νεύρο και τα αγγεία από τον πολφικό θάλαμο στο κέντρο του δοντιού και από τους ριζικούς σωλήνες, απολυμαίνονται και αναστηλώνονται

Περιποιηθείτε το χαμόγελό σας αφαιρώντας την τερηδόνα και τα παλιά ασημένια σφραγίσματα τα οποία μπορεί να προκαλέσουν αποχρωματισμό στα δόντια και να τα κάνουν να φαίνονται άσχημα.

Η εξαγωγή δοντιών στην σύγχρονη οδοντιατρική, με την πληθώρα λύσεων που υπάρχουν, πρέπει να γίνεται μονό όταν δεν υπάρχει άλλη λύση για να θεραπευτεί το δόντι.

Αισθητική Οδοντιατρική

Φροντίζουμε όλες τις οδοντικές σας ανάγκες και επιθυμίες

Η αισθητική οδοντιατρική απαντάει στην επιθυμία όλων μας για βελτιωμένη αισθητική και ένα καλύτερο χαμόγελο. Για την εξασφάλιση της αισθητικής επιτυχίας πρέπει να γίνεται διαγνωστική προσέγγιση του αισθητικού προβλήματος μεταξύ οδοντιάτρου και ασθενούς.

Κάντε το χαμόγελο των ονείρων σας πραγματικότητα!

Καλέστε μας στο 2251025852